Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Bir Şampiyonluk Maçı

Bir Şampiyonluk Maçı

Real-Madrid ile Liverpol’un oynadığı, şampiyonlar finalinde, hepimiz televizyon ekranına kilitlendik. İlk yarıda, Liverpol’un tempolu ve presli oyunu, Real- Madris’i biraz telaşlandırmıştı.
İyi başlayan Liverpol, kaleci hatasıyla yenik duruma düştü. Ama. Sahanın en iyisi ve en dirisi olan Mane beraberliği getirdi.
Yılın futbolcusu seçilen Liverpoul’lu Salah ise 30. Dakikada sakatlandı ve çıktı. Bu maçta Salah ile Mane’yi mukayese ettim. Diri, sert, süratli, delici ve oyunun her dakikasında sahnede olan Mane’yi daha çok beğendim.
Salah ise muhteşem vuruşlu ama oyuna soğuk duruyor. Önümüzdeki yıl Mane’nin şöhretinin, Salah’ı aşacağını göreceğiz.
Seyirci, ara sıra ortaya çıkan muhteşem vuruşları seviyor. Ama. Oyunun her anında var olan, diri ve delici oyuncuları, daha çok seviyor.
Real-Madrid’deki Vale’de, her zaman oyunda görünmüyor. Ama. Şanslı gününde, maçı alıp götürüyor. Son şampiyonluk maçında, gol atamayan Ronalda, üç kez ard arda, şampiyonluk kazanmasına ve beş kez gol kralı olmasına rağmen, mutsuz göründü.
Şampiyonluk maçında gol atamadığı için, şampiyonluğu ağız tadıyla kutlayamadı. Adam 33 yaşında ama, hala futbola yeni başlamış gibi heyecanlı ve diri, görünüyor.
Bizim Roma’ya gidip dönen, genç Salih’imiz ise hala bir lig sezonunun tamamında takımda süre alamadı.
Hala fiziki gelişimini, tamamlayamadı. Yeteneklerini, özel idmanlarla geliştiremedi. Çok ünlü bir düşünür, şöyle demiştir. Başarımızın (%1) i yetenek, (%99) u terdir.
Halen Roma’da oynayan, müthiş sol ayaklı Cengiz’imiz ise çalışmasının meyvelerini, toplamaya başladı. Tekrar söyleyelim, 2018/2019 futbol sezonunda, Mane’yi ve Cengiz’i, izlemeye devam edeceğiz.
GÜNÜN SÖZÜ
İyi yontulmuş taşlar.
Harca gerek kalmadan,
Kendilerinden birleşirler.
‘’Cicero’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir