Yıldız; Vatandaşın Derdi Seçim Değil, Geçim...

Yıldız; Vatandaşın Derdi Seçim Değil, Geçim…

Yıldız; Vatandaşın Derdi Seçim Değil, Geçim…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, ekonomik gündem ile alakalı olarak bir değerlendirme yaptı. Yapmış olduğu değerlendirmede Yıldız şu ifadeleri kullandı.
“Ülke olarak 24 Haziran’daki erken seçimlere ‘ekonomi odaklı’ bir gündemle gidiyoruz. Devalüasyon, artık başa çıkılamaz hale geldi. Altın ve dövizdeki artışlar karşısında TL’miz günden güne erimekte. Para piyasaları sıkıntılı ve bu sıkıntılardan dolayı ekonomik bir kriz yaşadığımız gayet açık ve net. Başta benzin ve mazot olmak üzere bir çok ürüne gelen zamlar vatandaşı artık bıktırdı. Hükümetin açıklamış olduğu günü kurtarmaya yönelik ekonomik paketler vatandaşın yarasına çare olmamakta.” Şeklinde konuşan Yıldız, son söz olarak şunları söyledi.
“On beş yıllık AKP iktidarında, üretimden uzak tüketime dönük politikalar, tarım ve hayvancılıkta yapılan yanlışlar, ağır sanayiden uzaklaşmamız ve aşırı derecede artan borçlarımız ülkeyi bu günkü durumuna getirmiştir. Milletimiz, ülkeyi bu hale getirenlere en güzel cevabı sandıkta verecektir. Allah’ın izni ile milletimiz 25 Haziran sabahına Saadet’le uyanacaktır.” diyerek sözlerini noktaladı.



(Son Güncelleme: 27 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir