Borsa'dan iftar ve plaket töreni

Borsa’dan iftar ve plaket töreni

Borsa’dan iftar ve plaket töreni

Gemlik Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar daveti ilgi gördü. İftar programında aynı zamanda Gemlik Ticaret Borsasında üyeliği 30 yılı geçen isimlere de plaket verildi.

Gemlik Atamer Tesislerinde yapılan Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eski Gemlik Kaymakamı aynı zamanda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger,Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir ve GTSO yönetcileri, Kurum Müdürleri, Bursa Borsası temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin yanında, Borsa üyeleri katıldı.

Borsa’dan iftar ve plaket töreni

Programda söz alan Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır; ”Bu Ramazan Ay’ı hem insanlık adına, hem de İslam coğrafyası adına zorlu geçti. İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamlarını şiddetle kınıyoruz. Filistin ve Kudüs yalnız değildir. Ramazan Ay’ı gibi anlamlı bir ayda, Filistinlilerin yaşadıklarını unutmamalıyız.  Bizleri tekrar göreve getiren üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu göreve bizleri layık gördünüz. Bizler de, geçmiş dönemdeki gibi yeniliklere ve çalışmalara devam edeceğiz. TSE ve İSO Belgesine hak kazandık. Gemlik Tanı Tırı projemiz için başvurular yaptık. Zeytinimizi ve Gemlik’imizi tanıtmakta önemli katlı sağlayacak. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Çakır’ın konuşmasının ardından Borsa’ya üyelikleri 30 yılı geçen 13 üyeye katılımcılar tarafından plaket takdimi yapıldı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir