MHP'nin Engürü ve İslamköy İftarına Yoğun İlgi

MHP’nin Engürü ve İslamköy İftarına Yoğun İlgi

MHP’nin Engürü ve İslamköy İftarına Yoğun İlgi

Seçime hızlı başlayan ve iftar öncesi esnaf ziyaretleri yapan MHP Gemlik İlçe Başkanlığı Engürücük ve İslamköy’de iftar programı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Engürü ve İslamköy’de düzenlediği iftar programlarına MHP Bursa Milletvekili adayları Tevfik Topçu ve M. Lütfü Taşçı da katıldı. İftar programına Engürü ve İslamköy sakinleri de yoğun ilgi gösterirken, iftar sonrası sohbet geç saatlere kadar devam etti.

TOPÇU; BEKLENTİLERİ KARŞILAMAK ZORUNDAYIZ

İftar sonrasında konuşan MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu; ”Son dönemlerde bize geçmişte destek olan kesimlerin yanı sıra, hiç oy vermemiş kesimlerden bile destek alıyoruz. Bizlerden beklenti çok yüksek. Bu nedenle bizler de, beklentileri karşılamak zorundayız.

Gemlik, MHP’nin farklı dönemlerde yönetime aday olduğu önemli bir ilçe. Bizler Gemlik’in etkisinin farkındayız. Hedefimiz 150 milletvekilidir. Bu sayıya ulaşacağımız da, şu ana kadar yapılan öngörülerde ortaya çıkmaktadır. Bizler, ülkemizin menfaatine adına çalışan gönüllüleriz. MHP Mecliste önemli bir sayı ile temsil edilirse, ülkemiz adına önemli kazanç olacaktır.

Cumhurbaşkanlığı konusunda da, azınlıklar raporu hazırlayanlarla, terörist örgüte destek olanlarla, bunlara selam gönderenlerle yan yana olmadık, olamayız. Terör örgütünün siyasi temsilcisi olan Demirtaş’a selam gönderenlere, ziyaret edenlere millet en güzel cevabı verecektir. Biz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkacak, bunlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

 



(Son Güncelleme: 20 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir