MHP Gemlik'te Sandık Çalışmalarını Tamamladı

MHP Gemlik’te Sandık Çalışmalarını Tamamladı

MHP Gemlik’te Sandık Çalışmalarını Tamamladı

24 Haziran Genel Seçimlerine 45 gün kala MHP Gemlik İlçe Teşkilatı sandık görevlilerini belirledi. Farklı bölgelerde itinayla seçim yaptıklarını ifade eden teşkilat mensupları, önümüzdeki günlerde sandık görevlisi eğitimi de verecek.

Konu ile alakalı açıklama yapan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, ”Halkın iradesinin yansıyacağı 24 Haziran Genel Seçimleri ile alakalı sandık görevlisi belirleme sürecinin sonuna geldik. Detaylı çalışmalar sonrasında seçilen görevlilerimize hayırlı olsun diyoruz.

Demokrasilerin göstergesi olan seçimlerde, sandık görevlilerine de önemli sorumluluk düşmektedir. Halkın iradesinin sonuçlara da yansıması adına, sandık görevlilerinin varlığı ve görevini layıkıyla yapmaları önemlidir.

Yaklaşan Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı parti içinde çalışma gruplarımızı da oluşturuyoruz. Bir yandan ziyaretlerimizi sürdürürken, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinleme imkanı buluyoruz” dedi. Özcanbaz seçimlerin siyasi partilere ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerken, seçim beyannamesi ile alakalı açıklama yapacaklarını da beyan etti.



(Son Güncelleme: 10 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir