Semanur Erdoğan Spor Salonu Temeli Atıldı

Semanur Erdoğan Spor Salonu Temeli Atıldı

Semanur Erdoğan Spor Salonu Temeli Atıldı

Gemlikli Milli Sporcu Semanur Erdoğan’ın adını taşıyacak Kapalı Spor Salonunun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacak olan Spor Salonundan, bölgede bulunan Körfez Ortaokulu ve Şehit Etem Yaşar İlkokulu da faydalanacak.

Spor Salonunun temel atma törenine Semanur Erdoğan, Ailesi ve antrenörü İsmail Yılmaz da doğrudan katılım sağladı. Önceki Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kurum Müdürleri, Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik ve yönetimi, kurum yetkilileri ve öğrenciler de iştirak etti.

ERDOĞAN, DUALARINIZLA DESTEK VERİN

1 Milyon 298 Bin TL’ye inşa edilecek olan salonun temel atma töreni öncesinde ilk sözü Milli Judocu Semanur Erdoğan aldı. Erdoğan; ”Ben de Roda İmam Hatip Lisesinde eğitim gördüm. İmam Hatipli olmaktan ve İmam Hatipli olarak bu noktaya gelmekten onur duyuyorum. Olimpiyatlarda yer almam ve madalya kazanmam için sizlerin dualarına ihtiyacım var” dedi.

YILMAZ; GÖREVE GELDİĞİMİZDE SADECE BİR TANA KAPALI SALON VARDI

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Şu anda okulumuzun ve yapacağımız spor salonunun bulunduğu bölge, daha önce mezbelelik bir durumdaydı. Bir bölümü de otobüs ve kamyon garajı olarak kullanılıyordu. Şimdi okulumuzda 500’e yakın öğrenci mevcut. İnanıyoruz ki kızımız Semanur Erdoğan’ın ismini verdiğimiz spor salonunda da başarılı sporcular çıkacaktır.

Biz göreve geldiğimizde, Gemlik’te sadece bir tane Kapalı Spor Salonu mevcuttu. Bugün sayısını her gün artırıyoruz. Aynı zamanda 90 yıl boyunca Gemlik’te 300 küsur derslik yapılmıştı. Sadece bizim dönemimizde 200 derslik kazandırıldı. 2018’de her hafta bir açılış veya temel atma törenini gururla gerçekleştiriyoruz. Milli Eğitim Müdürümüze, Gemlik Belediyespor Başkanımıza, antrenörümüze çok teşekkür ediyoruz. Semanur kızımız, bir milli görevinin yanında Gemlik Belediyespor’umuzun da sporcusudur. Hulusi Gandar’a da kızımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz. Bizler Belediyespor’u devraldığımızda, 600 Bin TL civarında borçla aldık. Bu dönemde hem borçları ödedik, hem de 800 lisanslı sporcuyla sürekli dereceler kazanıyoruz” şeklinde konuştu.

MÜEZZİNOĞLU 29 EKİM SÖZÜ ALDI

Son olarak söz alan Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise; ”Sporcumuzu, hocasını ve bugüne kadar destek verenleri kutluyorum. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ayrı parantez açmak istiyorum. Her hafta gelemeyeceğim için ayda bir programlarına katılmak istiyorum. Gemlik önemli eserler kazanıyor.

YAKAYA ROZET TAKMAKLA ATATÜRKÇÜ OLUNMAZ

Ben bir hekim olarak konuşmak istiyorum. Dünya Sağlık Örgütü ‘Ruhen, fiziken ve sosyal açıdan sağlık’ der. Bizler de bu anlamda bakıyoruz. Hem akademik anlamda, hem de sportif anlamda başarılı olmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, muassır medeniyetler seviyesini hedef kılmış. Sadece yakaya rozet takmakla, onun gölgesinde yan gelip yapmakla olmaz. Bu anlamda çalışacaksınız” ifadelerini kullandı. Müezzinoğlu konuşmasının ardından yüklenici firma yetkilisi ve Semanur Erdoğan’ı sahneye çağırarak, Spor Salonunun 29 Ekim’de hizmete girmesinin sözünü aldı.

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir