İşadamı “Banka Mağduru Oldum” Dedi

İşadamı “Banka Mağduru Oldum” Dedi

Gemlikli işadamlarından Nurullah Özaydın, kullandığı 100 bin liralık kredi için 306 Bin TL ödemesine rağmen bankanın aldığı ipotek tapularını üzerine geçirdiği ve kendisini mağdru ettiğini öne sürerek hukuk mücadelesi başlattı.

Banka mağduru işadamı Nurullah Özaydın, kredi kullandığı bankanın akıl almaz bir tutum içerisine giridğini öne sürerek, tüm mağduriyetini belgelendirdiği halede bana mahkeme yolu gösterdiler dedi

Özaydın açıkalamasında şu ifadelere yer verdi. “Vakıflar Bankası Gemlik Şubesinin kırk yıllık iyi kredili müştersiydim 2014 yılında yüzbin TL yüzde onbir faizle yıllık kredi kullandım. Üçer aylık devre faizi ücret ödeyerek ikinci devrede 66 bin TL ödeyerek  üçüncü devre geldi. Borcumun tamamını  ödemeye gittim. Banka yetkilileri  bana faizler 100’de yüz arttı dediler.  Borcu 240 bin TL üzerinden beş eşit taksite böldüler. Birinci ayda kırksekiz bin TL ile başladım ödemeye.  26.9.2014 birinci taksiti ödedim. ikinci taksit  48 bin TL 26.10.2014,  üçüncü taksit 48 bin TL  26 11 2014’de, dördüncü taksit 26.12.2014’de, Beşinci ve son taksit  26.1.2015 tarihinde ödedim. Bu şekilde ikiyüz kırk binlirayı Vakıflar Bankasının veznesine yatırdık.  Yüzbinlira olan borcumu iki yüz kırk binlira olarak ödemiş oldum ve bu durum makbuzlarla tescil edildi. Borcum yok belgesi hazırlanmış olduğu halde,  bir anda anlaşılmaz bir tutumla borcumu ödemediğimi öne süren Banka yönetimi borcum bitti işte ödeme makbuzlarım kredi için verdiğim ipoteklerimi kaldırın dedim zaman şahsıma karşı artniyetli bir tutum içeriisne girerek, bana bilgi vermeksizin borcumu ödemediğimi öne sürerek ve hiç bir bilgi vermeksizin  ipotekte olan tapularım Vakıflar bankasının üzerine geçti.   Elimdeki tüm belgeleri ve ödeme makbuzlarını ibraz etmeme rağmen, senin yatırdığın paralar faize gitti, 240 bin TL daha borcun var, hakkın varsa git mahkemeye dediler. 1 yıldır başlatımış olduğum hukuk mücadelesi sürüyor.

Biz Gemlik’te tüccarlık yapan, ülkeye katma değer katan, ülkemizin her yerine Gemlik zeytini satan insanlarız. Yaşadığımız akıl almaz durum karşısında yetkileri göreve davet ediyorum” dedi.

(Son Güncelleme: 30 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir