Gencay Yılmaz'da Aday Adayı

Gencay Yılmaz’da Aday Adayı

  Gencay Yılmaz’da Aday Adayı

Gemlikli Gencay Yılmaz’da Ak Parti’de  son gün aday adaylığını açıkladı. Yılmaz müracaat formunu il başkanlığına sundu. Ak Parti  il başkanı Ayhan Salman ve yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Gökay Bilir’e aday adaylığı müracaatıı içeren belgeleri teslim etti.  Gencay Yılmaz “Bu davaya su taşımaya, taş taşımaya, elimi değil, kolumu, gövdemi taşın altına koymaya hazırım demek için adayım” dedi.

Gemlik’te Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde başarı ile görev yapan, 6 yılı aşkın süre AK Parti’de Gemlik Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan ve Halkla İlişkilerden sorumlu ilçe başkanlığı görevlerini başarı ile yapmıştı.   Gerek Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde gerekse Halkla İlişkiler Başkanlığı döneminde partisinin ziyaret ve etkinliklerini basınla da paylaşarak ilk e –posta haber servisini başlatan isim olmuştu. Devlet eğitime destek amacıyla öğrenciler ücretsiz kitap verdiklerinde Gencay Yılmaz başkanlığındaki AK Parti Gençliği eğitime destek programı düzenlemiş yüzlerce öğrenciye ücretsiz kırtasiye yardımında bulunmuşlardı. Her yıl geleneksel yapılan etkinlik, diğer ilçelerde ve illerde yapılarak ses getirmişti. Ekonomist, Eğitmen ve gazetecilikte yapmış olan Gencay Yılmaz “Hedef 2023, Hedef 2071 diyerek gece-gündüz çalışan, Türk halkına makro hedefler gösteren Cumhurbaşkanımızın yanında olmak,  bu davaya su taşımaya, taş taşımaya, elimi değil, kolumu, gövdemi taşın altına koymaya hazırım demek için adayım” dedi.

Yılmaz, “2002 Yılından beri mensubu bulunduğum Ak Parti bünyesinde aktif olarak Gemlik Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Başkan Yardımcılıkları görevlerinde,  büyük bir özveri, azim ve heyecanla çalıştım. Doğup büyüdüğüm Bursa’ma, ülkeme ve yaşadığım topluma hizmet etmeyi, milli-manevi değerlerine sahip çıkan bir birey olmayı kendime şiar edinerek  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

Hiçbir zaman verilen görevlere kendisinin talip olmadığını, üstlendiği görevleri ise her zaman en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olduğunu kaydeden Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden önemli olduğuna dikkat çekti. AK Parti için her seçimin yeni bir geçit olduğunu vurgulayan Yılmaz,  “24 Haziran seçimleri çok kritik. Her defasında bu hizmet kervanının önünü kesmek için çalıştılar. Biz de bu tuzakları bozararak daha güçlü çıktık. 24 Haziran seçimi de AK Parti için yeni bir geçit. Kumpas üstüne kumpas yapılıyor. Hiç tahmin etmediğimiz insanların aynı safta birleştiklerini gördük. AK Parti’nin önüne taş koymanın peşindeler” şeklinde konuştu.
Bursamız ,  ülkemiz için hayırlı bir seçim olmasını diliyorum. Seçilenler ülkemizi temsil edecek. Ve seçilen kim olursa Bursa’da bayrağı ileri götürmesine vesile olur. Şimdi çıta yüksek, zorluklar daha çok. Buradan çıkacak sonuçta da milletimizi Ankara’da temsil edeceğiz . İnşallah Bursa’mızın her karışına taş üstüne taş koyacak bir ekip oluruz.



(Son Güncelleme: 2 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir