Gemlik Basketbol Kulübüne Moral Yemeği

Gemlik Basketbol Kulübüne Moral Yemeği

Gemlik Basketbol Kulübüne Moral Yemeği

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TB2L 1.lig’e yükselme grubuna kalan Gemlik Basketbol Kulübü yönetici ve sporcularını, moral vermek amacıyla Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırladı.
Kulüp yönetimi ve Basketbolcularla akşam yemeğinde bir araya gelen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Basketbol Kulübünün başarılarının kendilerini çok mutlu ettiğini, aynı şekilde daha büyük başarılar beklediklerini ifade ederek, oyuncuları ve antrenörleri tebrik etti. Gemlik Belediyesi olarak imkânlar doğrultusunda tüm spor kulüplerine destek verdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sadece tesisler yapıp, maddi destekte bulunmuyor, sporcularımızla zaman zaman bir araya gelerek, aramızdaki gönül bağını güçlendiriyoruz” dedi.

Gemlik Basketbol Kulübüne Moral Yemeği

Her fırsatta, spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür eden Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut da, Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonun da oynanacak, Edirne Belediyesi Edirnespor maçına tüm Gemlik Halkı’nı davet etti.
Program sonunda Kulüp Başkanı Berkay Bulut, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a plaket takdim etti. Günün anısına çekilen fotoğraflarla birlikte program sona erdi.



(Son Güncelleme: 27 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir