Çamlıca Koleji Temeli Atıldı

Çamlıca Koleji Temeli Atıldı

Çamlıca Koleji Temeli Atıldı

Özel Çamlıca Kolejinin temeli Gemlik’in Umurbey Mahallesinde mezarlık mevkiinin ilerisinde bulunan arsada atıldı.

Temel Atma Törenine Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, STK, kurum ve dernek temsilcileri katıldı. Ayrıca Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Vatan Partisi Başkan Adayı Canan Bölük’de katıldı.

Programda ilk sözü alan kurucu müdür Nihat Okgil; ”Okulumuz koleje dönüşüyor. Daha iyi fiziki şartlarda daha iyi mühendisler, mimarlar ve avukatlar yetişecek. Önderimiz Atatürk’ün de dediği gibi, eğitim bir insanı sevmekle başlar” dedi.

YILMAZ; GEMLİK’TE SINIF ORTALAMASINI 25’E DÜŞÜRDÜK

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; Gemlik’e muhteşem bir eser kazandıracaklar. Burada bir kolaylık sağladık. Eğitime yapılan yatırım boşa gitmiyor. Eğitime ne yaparsak azdır. Özel okulların fiziki ortamı yeterli olmadığı için Bursa’daki özel okulları tercih ediyorlardı. Gemlik içinde sınıf mevcudu 55 iken bugün 25’e düştü. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık” şeklinde konuştu.

IŞIK; EĞİTİM KURUMLARINA DESTEK ÖNEMLİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise; ”Gemlik’te 17 bin 500 öğrencimiz var. Büyük kısmı devlet okullarında okuyor. Özel okullarda da çok fazla şehir dışına öğrenci gönderiyoruz. Bunun artarak sürmesini arzu ediyoruz. Özel okul ihtiyacı Gemlik’te var. Refik Yılmaz’ın eğitime katkısı büyüktür. Gemlik’te tüm okullar tam gün eğitim yapıyor. Endüstri Meslek Lisesi inşaatı devam ediyor. İçinde lojistik bölümü de olan bir meslek lisemiz daha yapılacak. Umurbey ve Hisartepe de ilkokullarımız yapılacak. Tüm kreş ve ortaokullarımızı özel eğitim alanlarında hizmet vermesini kolaylaştıracağız” dedi. Program sonrasında dualarla temel atma töreni gerçekleştirildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir