Borsa’dan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Borsa’dan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Borsa’dan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Erdinç Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Sarışen, Cevat Yazıcı , Meclis Üyeleri Ali Öztürk, Erdal Kayalı , Hayrullah Esen, Mustafa Gündoğdu ve Genel Sekreter Bahadır Selvi TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Burası sizin kendi eviniz. Bu iş bir takım çalışmasıdır. Kuş alayıyla uçar. Hiçbir kuş tek başına mesafe kat edemez. TOBB’da bir başarı varsa bütün oda / borsa başkanlarımın ortak başarısıdır” dedi.

“Evin içinde huzur varsa başarı gelir” diyen Hisarcıklıoğlu, “Bugüne birlik ve beraberlikle geldik. Bu başarının gerçek sahibi ve mimarları 365 oda ve borsamdır. Başarısız olan bir şey varsa bunun faturası da benimdir. Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır da “Yönetim kurulu başkanı olarak üyelerimiz bize destek verdiler. Tekrar buraya göreve nasip ettiler. İnşallah bundan sonraki süreçte Gemlik zeytini için daha iyi çalışmalarda bulunacağız. Hedeflerimizden bir tanesi coğrafi işaretli zeytini şu anda tescil ettirdik. 3-4 seneden beridir çalışmalarını yapıyoruz. Bundan sonraki hedeflerimizden bir tanesi de lisanslı depoculuğu Gemlik’e kazandırmak. Rifat Başkanımıza da bundan sonra bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de biz de Başkanımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir