Zavidovici Belediyesinden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Zavidovici Belediyesinden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Zavidovici Belediyesinden Başkan Yılmaz’a Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak üzere ilçeye gelen Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Mujanoviç ve beraberindeki heyet, ülkelerine dönmeden önce Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Gemlik’te çok güzel ağırlandıklarını ifade eden Bosna Hersek’in Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Mujanoviç, misafirperverlikleri için heyet adına teşekkür etti. Türkiye’de bulunmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Mujanoviç, Gemlik’in yeşiline, doğasına ve insanına bir kez daha hayran kaldıklarını söyledi.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Bosnalı heyeti yeniden Gemlik’te ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, “Bosna ve Zavidovici kenti ile olan dostluğumuzu bugünde kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de geliştirmek için gereken gayreti göstereceğiz. Aynı duyguları paylaştığımız sizlerle olan dostluğumuzun daha pekişmesi adına bu gelişlerin daha sık olmasını diliyorum” dedi.
Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında Başkanlar birbirlerine çeşitli hediyeler takdim edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.



(Son Güncelleme: 24 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir