Yıldız’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı…

Yıldız’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı…

Yıldız’dan 23 Nisan Kutlama Mesajı…

Sadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı. Yıldız, mesajında şu görüşlere yer verdi.
“Bu günün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımız geleceğimizin teminatı, yarınlarımızdırlar. Çocuklarından emin olan geleceğinden de emin olur. Emin olmak içinde, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak teknik, ekonomik, sosyal ve siyasal ortamın oluşturulması biz büyüklerin görevidir ve hepimizin ortak sorumluluğudur.” Diye konuşan Yıldız, açıklamasının devamında şunları söyledi.
“23 Nisan 1920’de, çok büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelemizin öncüsü olan TBMM millet iradesinin yegane tecelligahıdır. Güçlü bir Türkiye’nin en önemli güvencesi güçlü bir meclistir. Güçlü bir meclisin ise en önemli şartı ‘kuvvetler ayrımı ilkesinin tesisi ve temsilde adalet’in sağlanmasıdır. Toplumun tüm kesiminin temsil edildiği görüş ve tekliflerini ifade etme imkanı bulduğu bir meclis, milletin gözünde çok daha demokratik ve çok daha saygın bir hal alacaktır. Bu nedenle temenni ediyoruz ki, 24 Haziran seçimlerinin saygın bir meclis ve müreffeh bir Türkiye için yeni bir başlangıç olur. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar bu uğurda şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunarım.”



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir