Belediyespor U-17’de lider oldu

Belediyespor U-17’de lider oldu

 

Bursa U-17 Elit Kümede mücadele eden Gemlik Belediyespor liderliğe yükseldi. Hürriyet Spor ile liderlik mücadelesi veren Gemlik ekibi, rakibinin Demirtaş’a yenildiği haftada, deplasmanda kazandı.

ULUDAĞ YILDIZ 3 – GEMLİK BELEDİYESPOR 4

Deplasmanda Uludağ Yıldızspor ile karşılaşan Gemlik Belediyespor, zorlu müsabakadan 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. 11 maç sonunda 25 puana çıkan Gemlik Belediyespor’un rakibi Uludağ ise ligde üçüncü sırada yer alıyordu. Gemlik Belediyespor’un galibiyeti sonrasında Hürriyet Spor 24 Puanla ikinci, Uludağ ise 20 puanla üçüncü sırada yer aldı. Belediyespor kalan üç maçını da kazanır ve şampiyon olursa, bölge finallerine de hak kazanacak.

Müsabaka sonrasında açıklama yapan Kulüp Başkanı Hulusi Gandar; ”Futbol adına olumlu bir yıl geçiriyoruz. Tüm takımlarımızın başarılı olması da hem bizim adımıza, hem Gemlik adına önemli. Bize destek veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, Gemlik Belediyesine ve spor camiasına teşekkür ederiz” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

1 yorum

  1. Bravo gençler.Gemlikten futbolcu çıkmaz demek ile olmuyor.Bu iş için planlı çalışırsan,dogru işler yaparsan sonuç ortada.Şimdi dikkat U17 den sonra bu arkadaşları kaybetmemek gerekliyor.Yetenekli olanlar bilhassa Gemlik çevresinden uzaklaşmalı çünkü gemlik gençliği malesef farklı bir tarzda yetişiyor.Burda en önemli görev ailelere düşüyor.Lütfen bu gençleri futbol dışında ki ortamlara sokmayın.Spor ile ugraşanlar tum kötülüklerden uzak durur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir