YILDIZ; KUDÜS, KALBİMİZİ TİTRETEN BİR HAYKIRIŞTIR…

YILDIZ; KUDÜS, KALBİMİZİ TİTRETEN BİR HAYKIRIŞTIR…

YILDIZ; KUDÜS, KALBİMİZİ TİTRETEN BİR HAYKIRIŞTIR…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız; 13 Nisan 2018 Cuma günü, Cuma namazına müteakiben Gemlik Cius Avm önünde bir basın açıklaması düzenleyeceklerini belirtti. Yıldız, basın açıklaması ile alakalı olarak kısaca şunları söyledi.

“Öncelikle, yarın akşam kutlayacağımız mübarek Miraç Kandili’mizin başta ülkemize ve akabinde islam alemine hayırlar getirmesini temenni eder bu mübarek gecede edilecek duaların kabul olmasını yüce Allah’tan dilerim. Bildiğiniz üzere Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa ilk kıblemiz olması vesilesiyle önem arz etmektedir ve miraç olayı burada gerçekleşmiştir. Siyonist İsrail’in yıllardan beri bölge halkına yaptığı zulüm ve döktüğü kanın son bulması için Milli Görüş olarak mücadele vermekteyiz ve mücadelemizi sonuna kadar da sürdüreceğiz. Bu güne kadar Kudüs ile alakalı olarak bir çok mitingler düzenledik sayısız basın açıklamaları yaptık. Davamızdan bir karış bile sapma yapmadık; çünkü Erbakan hocamızın da dediği gibi “Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır” işte bu sebeple yarın, Cuma namazı çıkışında Gemlik Cius Avm önünde bir basın açıklaması daha yapacağız. Bu basın açıklamasına tüm Gemlik halkını bekler, mübarek Miraç Kandilimizi şimdiden kutlarım” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir