ZABITADAN ANLAMLI UYGULAMA, BİR ENGELDE SEN KOYMA !

ZABITADAN ANLAMLI UYGULAMA, BİR ENGELDE SEN KOYMA !

ZABITADAN ANLAMLI UYGULAMA, BİR ENGELDE SEN KOYMA !

Gemlik Belediyesi Zabıta ekipleri yaya ve engelli yollarına bırakılan araçlara bir engelde sen koyma broşürü bırakarak sürücüleri bilgilendirdiler.
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri yaklaşık bir aydır yürüyüş yolu ve engelli yolu üzerlerine park eden araçlara yönelik uygulamalar yapmaktadır, yürüyüş yolu ve engelli yolu üzerine araç park eden araç sürücülerini zaman zaman anons sistemi ile ikaz etmişler ikaz ve uyarılara uymayan araçlara kabahatler kanunu gereğince idari yaptırım karar tutanağı düzenlenmiştir. Bu sefer farklı bir uygulama yapan gemlik belediyesi zabıta müdürlüğü yürüyüş yolu ve engelli yolu üzerine park eden araç sürücülerine cezai işlem yapmayarak düzenledikleri el broşürlerini yürüyüş yolu ve engelli yolu üzerlerine park eden araçlara dağıttılar” denildi.
Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, “amaçlarının araçlara cezai işlem yapmak olmadığını Gemlik halkının özellikle engelli vatandaşlarımızın ve cocuk arabası ile bebeğini gezdiren ailelerin bu konuyla alakalı çok sıkıntı yaşadıklarını, zaman zaman kaldırım üzerine park eden araçlar yüzünden aşağı araç yolunu kullanmak zorunda kaldıklarını ve telafisi mümkün olamayacak şekilde ciddi kazalarla burun buruna geldiklerini belirterek araç sürücülerimizin dikkatlerini çekmek için bir engelde sen koyma!, park etme fark et! Gibi mesajların verildiği broşürlerin tüm Gemlik genelinde araç camlarına bırakıldığı ve halkımızdan uygulamaya yönelik çok olumlu dönüşlerin olduğunu bildirerek, inşallah bundan sonra araç sürücülerimizin bu konu ile alakalı olarak daha dikkatli olacaktır” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir