MAHALLE KONAĞI DUALARLA AÇILDI

MAHALLE KONAĞI DUALARLA AÇILDI

MAHALLE KONAĞI DUALARLA AÇILDI

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisleri, kültür merkezleri ve konaklarla birlikte vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Gemlik Belediyesi’nin yeni eseri Ata Mahalle Konağı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcigezli ve Kadir Erol’un yanı sıra Mahalle Muhtarı Süleyman Özgüneş, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, muhtarlar, Stk temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve mahalle halkı katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’te hizmet yağmuru var. Bugünde bir hizmetimizi yağmur ile birlikte açıyoruz. Her hafta ya bir açılış ya bir temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Öncelikle, başta büyük kumla barajı olmak üzere birçok yatırımlarımızda imzası olan Bursa Milletvekilimiz İsmail Aydın’a çok teşekkür ediyorum. Gemlik bu sayede kabuk değiştirdi. Gemlik Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte, el ele gönül gönüle vererek halkımıza hak ettiği hizmetleri sunmanın gayretini içerisindeyiz” dedi.

Vatandaşların beklentilerini bilen ve bu hizmet anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, iki katlı konağın alt katının beylere, üst katının da bayanlara yönelik etkinlikler için tesis edileceğini ifade etti. Çok amaçlı salonları, dinlenme alanları ile birlikte, kına, kültürel etkinlikler, taziye günleri gibi önemli etkinliklerin de bu konakta yapılabileceğini anlatan Başkan Yılmaz, ” Mahalle kültürünü ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak adına önemli yere sahip olan bu konaklar, halkımızın buluşma noktası olacak. Gemlik gelişmeye, mahallelerimiz de güzelleşmeye devam edecek” diye konuştu.

Gemlik’te son dönemde büyük yatırımların hayata geçirildiğini dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da, “Gemlik’te her hafta Cuma günleri ya bir hizmet kazandırıyoruz ya da bir hizmetin temelini atıyoruz. Bu hizmet sağanağını başlatan kıymetli Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti olarak daha yaşanabilir şehirler, daha yaşanabilir mahalleler oluşturmak adına çalışarak, şehirlerimizi her geçen gün güzelleştiriyoruz. Gerek Büyükşehir eli ile gerek merkezi hükümet, gererse belediyelerimiz eli ile birçok hizmete beraber imza atıyoruz. “Her Mahalleye Bir Konak” sloganını başlatan Gemlik Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ata Mahallesi Konağının, mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gemlik’te hayata geçirilen yatırımlarla ilçedeki yaşam standartlarının her geçen gün yükseldiğini belirten Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da Gemlik Belediyesi’ne ve Başkan Yılmaz’a, ilçeye kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından kurdelesi kesilen Ata Mahalle Konağı Hizmete açıldı.

 



(Son Güncelleme: 23 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir