BELEDİYE PERSONELİNE NARKO REHBER EĞİTİMİ VERİLDİ

BELEDİYE PERSONELİNE NARKO REHBER EĞİTİMİ VERİLDİ

BELEDİYE PERSONELİNE NARKO REHBER EĞİTİMİ VERİLDİ

İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Volkan Tahpur, Gemlik Belediyesi personeline uyuşturucu ile mücadele ve bağımlılık konularında eğitim verdi.
GTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde, Zabıta Müdürlüğü personeli, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve belediyede görev yapan güvenlik görevlilerine “uyuşturucu madde ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, madde bağımlıları ve sokak satıcıları nasıl tanınır” konularında katılımcılar bilgilendirildi.
Polis memuru Mustafa Volkan Tahpur, polisiye tedbirlerle bir yere kadar uyuşturucu ile mücadele edildiğini belirterek, zabıtalar ve güvenlik görevlileri gibi sokakta vatandaşlarla birebir teması olan belediye personelinin de uyuşturucu ile mücadelede katkısının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Tahpur, “Narkotik suçlarla daha etkin mücadele edilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Narkomobil WhatsApp ihbar hattı’ kuruldu. WhatsApp ile vatandaşlarımızın narkotik suçlarla mücadele aşamasında, suçun işlenmesi sırası ve öncesinde metin, görüntü, video ile konumu anlık olarak bizimle paylaşması, narkotik suçların engellenmesinde etkin olacaktır. Narkotik suçlarla mücadeleyi genele yaymak amacıyla oluşturulan “0552 155 16 16” hattı 24 saat aktif halde vatandaşların hizmetinde olacak” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir