GEMLİK’TE CADDE VE SOKAKLAR ŞERİT LED’LER İLE RENKLENECEK

GEMLİK’TE CADDE VE SOKAKLAR ŞERİT LED’LER İLE RENKLENECEK

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçe esnaflarına şerit led dağıttı. Şehrin görselliğine güzellik katacak uygulama ile birlikte cadde ve sokakların aynı zamanda renklendirilmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda, Hamidiye Mahallesi ve Eşref Dinçer Mahallesinde ki esnaflara dağıtılan şerit led aydınlatmaların, önümüzde ki günlerde de ilçe genelinde ki tüm esnaflara dağıtılacağı bildirildi.

Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin, Eşref Dinçer Mahallesi, Irmak Sokak üzerinde başlattıkları şerit led dağıtımına eşlik eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilk etapta 300 adet dağıtılacak şerit led aydınlatmalar sayesinde şehrin vitrininin zenginleşeceğini söyledi. Uzun ömürlü olmalarının yanı sıra düşük güç tüketimi ve kaliteli aydınlatmaya sahip olan renkli şerit led’ler ile birlikte dükkânların da estetik görünüme kavuşacağını dile getiren Başkan Yılmaz, “Kelimenin tam anlamıyla Gemlik’imizin tüm cadde ve sokakları cıvıl cıvıl olacak” dedi.

 

 



(Son Güncelleme: 15 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir