Yaz Kur’an Kursları Büyük Buluşması

Gemlik İlçe Müftülüğü tarafından  15 Temmuz Demokrasi Meydanında “Yaz Kur’an Kursları 1. Buluşması” düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan yardımcıları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, Liman Başkanı, Siyasi Parti temsilcileri ile  çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Yaz Kur’an Kursları Büyük Buluşması
Yaz Kur’an Kursları Büyük Buluşması
Yaz Kur’an Kursları Büyük Buluşması

Programda Kur’an tilaveti, Çanakkale Şehitlerine isimli Şiir, koro halinde üç İhlas bir Fatiha ile ikram ve hediye çekilişi yapıldı. Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı; “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza bizler sahip çıkmak için Yaz Kur’an Kurslarımızı önemsiyoruz. Gemlik’te 3 bin 500 öğrenci şu an eğitim görmektedir. Bugün bu meydanda iki binden fazla öğrenci bulunmaktadır. İlk olarak düzenlediğimiz bu büyük buluşmayı önümüzdeki yıllarda da daha kapsamlı bir şekilde düzenleyeceğiz. Siz velilerimizden isteğimiz çocuklarınızı okullar açıldıktan sonra da hafta sonları cami ve Kur’an Kurslarımıza göndermeniz. Katılımından dolayı başta Sayın Kaymakamım ve Belediye başkanım olmak üzere tüm görevlilerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim.” Dedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da; “Gemlik Gemlik olalı bu meydan bu kadar çocuğumuzu bir arada görmemişti. Elhamdülillah bu gün Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören yavrularımızı İlçe Müftülüğümüz, güzel ve anlamlı bir etkinlik için bir araya getirdi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” Dedi.

Program Koro halinde şehitlerimiz için üç İhlas bir Fatiha’nın okunması, yemek ve dondurma ikramı, hediye çekilişi ve tablet dağıtımı ile sona erdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir