Gemlik Belediyesi'nden Spora Dev Destek

Gemlik Belediyesi’nden Spora Dev Destek

Gemlik Belediyesi’nden Spora Dev Destek

Gemlik Belediyesi, 2017-2018 yılı Sportif Faaliyetler Kapsamında ilçede bulunan 13 amatör spor kulübünün 2200 sporcusuna, 4 bin adet malzeme desteğinde bulundu. Kapalı Spor Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Abrurrahman Dağlar’ın yanı sıra kulüp başkanları, yöneticiler, sporcular ve aileleri katıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yıl içinde ilçedeki amatör spor kulüplerine 300 bin TL tutarında malzeme yardımı yaptıklarını vurguladı. Kulüplere dağıtılan 4 bin adet malzemenin yanı sıra kulüpler birliği aracılığı ile de ilçedeki tüm amatör spor kulüplerine 140 bin TL’de nakdi yardım yapıldığını açıklayan Başkan Yılmaz, sadece malzeme desteğiyle değil, tesisleşmeyle de spora büyük destek sunduklarını hatırlattı.

Kulüpleri ve gençleri sporla buluşturmak için sadece futbola değil, sporun her branşına sahip çıkıp, destek olduklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hassas oldukları tek konunun, spor kulüplerine siyasetin bulaşmaması olduğunu bildirdi. “Siyaset yapacak her görüşten parti mevcut. Siyaset yapmak isteyen, bu siyasi partilere kaydolabilir. Ancak spor kulüplerinin amacı daha çok genci sporla buluşturmak olmalıdır. Ayrım yapmadan her spor kulübüne malzeme yardımı yapıyoruz. Bugün Gemlik’e kazandırdığımız tesisler sayesinde birçok branşta Türkiye şampiyonu, uluslararası düzeyde başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Bu başarılar devam etmeli diye konuşan Başkan Yılmaz, “Her mahalleye, her semte ve her kulübe bir tesis kazandırmak için yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Gemlik Gençlerbirliği, Körfezspor, Çotanakspor, Kurşunluspor, Umurspor, Vefaspor, Zeytinspor, Altınayakspor, Gemlikspor, Gücümspor Basketbol, Gemlik Basketbol ve Dojo Karate Kulübü yönetici ve sporcularına malzemelerin  teslim edilmesinin ardından her kulüp yönetici ve sporcularıyla tek tek fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, genç sporcularla sohbet edip, başarılarının devamını diledi.

 

 

 

 


(Son Güncelleme: 2 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir