Acar; "Gemlik’e Birlikte Hizmet Edeceğiz"

Acar; “Gemlik’e Birlikte Hizmet Edeceğiz”

Acar; “Gemlik’e Birlikte Hizmet Edeceğiz”

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Konuşmasına hem kongreye katılımlarından dolayı hem de yaptıkları ziyaretten ötürü MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’a teşekkür ederek başlayan Acar, “Birlikte Gemlik’e hizmet edilecekse biz bundan memnuniyet duyarız. Elimizi taşın altına sokmaya çekinmeyiz” dedi.

Acar konuşmasını şöyle sürdürdü; “Son çıkan KHK ile ilgili de Cumhurbaşkanının tek bir cümlesi Gemlik halkını inandırmadı. KHK’dan o maddenin çıkartılıp veya ek bir kararnameyle oradaki “taşınma” ibaresinin düzeltilmesi gerekmektedir. Söylenen ne kadar taşınma yerine dönüşüm olsa da akıllarındaki planlar değişik, yavaş yavaş milleti alıştırmaya çalışıyorlar. İstanbul’un yapılan master planında Bursa’nın yeri belli Gemlik’in yeri de belli biz Gemlik ovasını depolama alanı, liman vb olarak görmek istemiyoruz.”

Özcanbaz; “Ada Bazlı Dönüşüm Gemlik’in Kurtuluşudur.”

Acar’dan sonra söz alan Özcanbaz ise, “Gemlik 110 binlik nüfusu olsa bile biz birbirlerimizi tanıyoruz. Genel merkezde değilse bile Gemlik’te sıkıntı yaşamıyoruz.” Diyerek dostluk vurgusu yaptı.

Özcanbaz sözlerine şöyle devam etti; “Belediye meclisinde muhalefet yapıyor ve doğru bildiklerimizi söylüyoruz. Gemlik’te ki KHK ile ilgili soru işaretleri akıllarda devam ediyor. Gemlik’in onaylı bir 100.000’lik planı saklıyorlar. Gemlik deprem bölgesi de Düzce, Gölcük ve Yalova bölgesi deprem bölgesi değil mi? Biz Gemlik’te rafineri, depolama vb istemeyiz. Gemlik’te ilk öncelikli ada bazlı dönüşüm çalışması yapılması gerekir. Biz bununla ilgili Çukurbahçe bölgesinde belirlediğimiz bir alanda çalışmalar yaptık” dedi.

 

(Son Güncelleme: 31 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir