Bursasporlulardan MHP’ye ziyaret

 Bursasporlulardan MHP’ye ziyaret

Gemlik Bursasporlular Derneği, MHP Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Dernek Başkanı Ferhat Orhan ve yönetimini, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve ilçe yöneticileri karşıladı.

Ziyarette ilk olarak Gemlikspor ve Gemlik’in futboldaki yeri değerlendirilirken, Orhangazi Göl Stadyumunda, Orhangazi Yeniköyspor ile oynanan müsabakaya değinildi. Gemlik taraftarlarının düşürüldüğü durumuna tepki gösteren Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Gemlikspor’un 1. Amatör Kümede yer almasının bizi üzmesinin yanında, bir de bu tarz uygulamalarla karşı karşıya kalması aklımıza soru işaretleri getirmiştir. Gemlikspor’un taraftarlarına tribünde bile yer vermedikleri gibi, kale arkasında, çimenlerin üzerinde yer verilmesi anlamsız olmuştur. Aynı zamanda Gemliklilere yapılan müdahaleyi de, federasyonun tutumunu da kabul edemeyiz’’ dedi.

Ferhat Orhan ise; ‘’Maç öncesinde futbolcularımız ve yöneticilerimizle birlikte mangal partisi yapmıştık. Futbolcularımızın morali önemliydi. Son maçta ne yazık ki masada yenildik. Biz Bursasporlular olarak ‘Şehr-i müdafaa’ sözünü kendimize rehber görürüz. Bu anlamda da, Gemlik’in derneği olduğumuz için, önceliğimiz Gemlik takımlarıdır. Tam kadro maça gittik, rezaleti birlikte yaşadık. Bunun hesabı sorulmalı ve tekrarlanmamalıdır’’ şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 23 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir