Dolara karşı seferberlik devam ediyor

Dolara karşı seferberlik devam ediyor

 

Doların hızlı şekilde artması sonrasında, ülke genelinden gelen tepkilere Gemlik’te de farklı işletmeler katıldı. Gemlik’te müteahhitlik ve mühendislik işleri yapan Eker İnşaat ise eyleme yeni bir boyut getirdi.

Firmadan iş dünyasına ve müşterilerine yönelik yapılan çalışmada, 20 bin dolar bozdurana, satılacak olan dairelerde 10 bin TL indirim yapılacağı kaydedildi.

Konu ile alakalı firmadan yapılan açıklamada; ”Ülkemize açılan ekonomik savaşta, vatandaşlarımızın duyarlılık göstermesi ülkenin bugünü ve geleceği adına umut vericiydi. Yaşanan süreçte, bizler de Eker İnşaat ve Mühendislik olarak sürece katkı vermek istedik. Giderlerin yüksekliğine ve tedarikçi firmaların malzemeye uyguladığı zam oranına rağmen fiyatlarımızı sabit tuttuk. Bununla da yetinmek istemedik, dolar bozdurulması kampanyasına destek vermek adına doğrudan indirime gitmeye karar verdik. Biliyoruz ki, süreçte önemli miktarda dolar bozduruluyor. Bizler de 20 Bin Dolar bozdurarak dekontunu bize getirecek olan müşterilerimize, doğrudan 10 Bin TL indirim yapma kararı aldık” denildi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir