Sezgin Mutlu’dan kahvaltı ile veda

Sezgin Mutlu’dan kahvaltı ile veda

Sezgin Mutlu’dan kahvaltı ile veda

Uzun süre ultrAslan Gemlik sorumluluğu görevini üstlenen Sezgin Mutlu, görevine kahvaltı ile veda etti. Grubu ile sürekli Galatasaray maçlarını izlediği işletmede yapılan kahvaltıya, çok sayıda Galatasaraylıda iştirak etti.

Toplantıda konuşan ve farklı alanlarda faaliyetlerine devam edeceklerini dile getiren Mutlu şunları söyledi;  ‘’Değerli Galatasaraylılar, bilindiği üzere 6 yıllık  ultrAslan Gemlik Temsilcilik görevim son bulmuştur.  Benimle kar, kış, gece, gündüz  demeden en zor şartlarda yanımda arkamda duran her zaman desteklerini esirgemeyen maddi manevi yanımda olan Sevgili Gemlikli Galatasaraylılar.  Arma uğruna görev alan en ufak derdimizde, tasamızda ortak olan beraber gülüp beraber ağlayan zorluklara engellere karşı dik duran adam gibi adamlarsınız.  Siz ki, bir Galatasaraylı olarak kalemi olmayan çocuklara defter, kalem bulma çabası içinde olan,  ayakkabısı olmayana ayakkabı, elleri üşüyene eldiven, atkısı olmayana Galatasaray atkısı oldunuz.  Sizinle ne kadar gurur duysam azdır. Sizinle iftihar ediyorum.

Sosyal etkinliklerimize, kültür gezilerimize destek olan, deplasman kovalayan Galatasaray için araçların zeminlerinde yatan, uykusuz kalan bir simidini arkadaşlarıyla paylaşan, kilometrelerce yol yapan, her defasında Galatasaray sağ olsun diyen ağabeylerime, kardeşlerime Gemlik Tayfama Teşekkürü borç bilirim.  Vefalı kardeşlerim, siz beni yalnız bırakmadınız. Bundan sonrada siz de yalnız değilsiniz.

Galatasaraylı olan yalnız değildir. Hepinize Ayrı ayrı teşekkür ederim sağ olun, var olun.

ultrAslan kurucumuz Alpaslan Dikmen abimi bu vesileyle sevgi saygı ve rahmetle anıyorum. Değerli Galatasaraylılar bugün Gemlik’te Galatasaraylılar olarak  verdiğimiz kahvaltıda katkı ve desteklerini esirgemeyen  Ilıca Kafe işletme sahibi Selcuk Metin, değerli Eşi Bahar Metin’e Galatasaraylılar olarak Teşekkür ederiz Galatasaray için  Gemlik ilçemizde sosyal yardım ve etkinliklerimiz devam edecektir’’ dedi.

Sezgin Mutlu’dan kahvaltı ile veda
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir