BELGEM AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

BELGEM AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

BELGEM AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Gemlik Belediyesi tarafından hizmete açılan Belediye Gençlik Merkezi (BELGEM) öğrencileri, Belediyenin ev sahipliğinde, Hasanağa kampında düzenlenen piknik bir araya geldi. Gençlik Merkezinde eğitim gören ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik düzenlenen etkinlik, yaklaşık 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Hasanağa kampında organize etkinliğine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Belgem öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesi olarak yol, kaldırım, stadyum, kültür merkezi gibi pek çok yatırım yapıyoruz. Ama yaptığımız işler arasında en güzeli en değerlisi eğitime yönelik yapmış olduğumuz yatırımlar. Bunun başında da, Belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz, Belediye Gençlik Merkezimiz (BELGEM) geliyor. Bu organizasyonda ki amacımız gençlerimizin eğitim faaliyetini yürütürken zaman zaman da bir araya gelerek, Gemlik’in güzel mekânlarında öğrencilerimizin, gençlerimizin, stres atarak, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak. Yeri geldiğinde spor yapacağız, yeri geldiğinde gezip eğleneceğiz ama derslerimize çalışmayı da ihmal etmeyeceğiz” dedi. Başkan Yılmaz, “ Ülkemizin bu gün bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara ve hedeflere ulaşabilmesi için ve çağın ötesinde hizmetler sunabilmesi için, size ihtiyacı var. Bunun için çok büyük gayret ve özveri ile çalışmanız gerekiyor” diye konuştu.

Sonrasında söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ise, “Kış aylarına yaklaştığımız bu günlerde, böylesine güzel ve sımsıcak ortamı sizlerle paylaştığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu gün, ilçe Milli Eğitimin, İl Milli Eğitimin en büyük destekçisi kıymetli Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’dır. Birçok projede işbirliği yaptığımız Gemlik Belediyesi, bizim bütün yükümüzü hafifletiyor. İnanıyorum ki sizlerde, yoğun bir tempoyla üniversite sınavına hazırlanıyorsunuz. Zaman ayırıp bu güzel organizasyonda bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun. Umarım bu çalışmalarınız sonucunda, emeklerinizin karşılığını alırsınız” diye konuştu.

Etkinliklerde, çekilen halayların yanı sıra, masa tenisi, çuval yarışı, dart, langırt, halat çekme gibi bir çok aktiviteye Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duranda eşlik etti. Keyifli ve neşeli bir gün geçiren Belgem öğretmen ve öğrencileri, bu tür faaliyetlerin, sosyalleşmeleri için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirttiler. Gün boyu devam eden piknik etkinlikleri çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

 

(Son Güncelleme: 7 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir