Yıldız; Belediye’nin Anahtarlarını Teslim Edeceksiniz…

Yıldız; Belediye’nin Anahtarlarını Teslim Edeceksiniz…

Yıldız; Belediye’nin Anahtarlarını Teslim Edeceksiniz…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Kasım ayı ilçe divan toplantısını kalabalık bir gurup ile gerçekleştirdi. İlçe yönetim kurulu, Anadolu Gençlik Derneği, Kadın Kolları, Mahalle teşkilatları, GİK üyesi Recep Aygün, İl Başkan Yardımcısı Sedat Özmen ve çok sayıda parti üyesi ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantıda konuşan ilçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şunları söyledi.

“İlçemizin, ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal, siyasi ve ahlaki sorunlar boyumuzu aşmıştır. Saadet Partisi olarak ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her konuda görüşlerimizi ve çözüm önerilerimizi gerekli yerlere iletmemize rağmen muhataplarımızın önerilerimizi dikkate almaması ülkeyi bu hale getirmiştir.

Belediye başkanlarının, il ve ilçe yönetim kurullarının görevden alınması iktidar partisinin içinde bulunduğu durumu özetlemektedir. Artık anlaşılıyor ki deniz bitmiştir ve duvara toslamışlardır. Gerek ilçemizde gerek ilimizde belediye ve belediyeye ait birimlerde yaşanan yolsuzluklar adam kayırmalar yandaşlarla olan münasebetler artık halkımızın sabrını taşırmış müsamaha gösterilemeyecek bir duruma gelmiştir. Refah Partisi döneminde belediyelerinin kapılarına astığımız “rüşvet alan da veren de melundur” tabelalarını indirenler hiçbir şekilde ıslah olmamışlardır.” Şeklinde konuşan Yıldız ilçe divan toplantısı ile alakalı olarak da şunları söyledi.

“Bu akşam yapmış olduğumuz ilçe divan toplantımızın önemli bir konusu da “Belediye Başkan adayı” ve “Millet vekili adayı” temayül yoklaması ve istişaresi yapıyor olmamızdır. İktidarın, seçim ile alakalı öngördüğü tarih 2019 yılı olmasına rağmen hemen her an erken seçime gidebilirler. Saadet Partisi gerek 2019 yılı seçimlerine gerekse erken seçime hazırdır. Ülkemizin kurtuluş reçetesi emin olun ki Saadet Partisi’ndedir ve halkımızın bize olan teveccühü bunun kanıtıdır. Gün gelecek, belediyelerin ve ülkenin anahtarı Saadet Partisi’ne teslim edilecektir. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın temelleri Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ile atılacaktır.” diyerek sözlerine son verdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir