Belediyeden 360 Derece Sanal Tur Hizmeti

Belediyeden 360 Derece Sanal Tur Hizmeti

Belediyeden 360 Derece Sanal Tur Hizmeti

Gemlik Belediyesi, 360 derece sanal tur projesi ile ilçenin farklı noktalarından çekilen panoramik görüntülerini hizmete sundu.

Gemlik Belediyesinin hazırlamış olduğu 360 derece sanal tur ile Asım Kocabıyık Camii, Celal Bayar Anıt Mezarı, Yunus Emre Kültür Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi, Recep Tayyip Erdoğan Stadı, Ömer Halisdemir Parkı, Engelsiz Kafe, Sudüşen Şelalesi, Yalı Konağı, Paşa Konağı gibi mekanlar bilgisayar, tablet ya da telefonlardan izlenebiliyor. Ayrıca Sanal Tur ile Gemlik’in sosyal, kültürel ve tarihi noktaları ekran başından gezilerek bilgi sahibi olunabiliyor.

Proje kapsamında kullanıcıların dünyanın her yerinden Gemlik’in sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlerine hızlı, güncel ve güvenilir bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Gemlik’i özleyenlere ve ilçemizi ziyarete gelecek olan yerli ve yabancı turistlere, gidip görmesi gereken bazı noktaları bu çalışma ile göstermek istedik. Sanal tur projemize yeni noktalar eklemek sureti ile devam edeceğiz. Dileyenler, kurumsal web sitemiz www.gemlik.bel.tr üzerinden, ilçemizde ki hizmete açık tesislerimizin yanı sıra tarihi ve turistik mekanlarımızı da ekran başında izleyebilecek” diye konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir