MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR

 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Belediyemiz Yanınızda” projesi saha çalışmaların da tanıştığı küçük Mustafa’ya verdiği sözü yerine getirerek, doğum gününde yalnız bırakmadı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Eşref Dinçer Mahallesinde ikamet eden, Mustafa İşler’i ve ailesini evinde ziyaret ederek, doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

14 yaşına giren Mustafa ile doğum günü pastasını birlikte kesen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “ Mustafa kardeşimiz ile saha çalışmalarımız esnasında tanışma fırsatı bulduk ve doğum gününde de mutluluğuna ortak olmak istedik. Mustafa, yüreğinin temizliği yüzüne yansımış, hayata bağlı, neşeli ve zeki bir kardeşimiz. Kendisine doğum günü kutlaması için söz vermiştik. Halihazırda Halk ve İlişkiler Müdürlüğümüz de “Engelsiz Doğum Günü” çalışmaları gerçekleştiriyor. Hem verdiğimiz sözü tutmuş olduk, hemde engelsiz doğum günü kutlaması gerçekleştirdik. Mustafa ile şefkatle ilgilenen de bir ailesi var. Bizde belediye olarak her zaman ailemizin yanındayız, sürekli iletişim halinde olacağız” diye konuştu.

Sürpriz ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Mustafa’ya ve kardeşlerine çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir