GEMLİK BASKETBOL 70 İNEGÖL – ÇARŞI 66

Bursa Gençler yerel lig müsabakasında Gemlik ekibi İnegöl Çarsıyı  70:66 mağlup etti .

Gemlik ilçe spor salonun ‘da oynan müsabakanın ilk periyodu İnegöl ekibinin 14:12 üstünlüğü ile bitti. 2.periyotta daha istekli başlayan Gemlik Basketbol  periyodu 6 sayı fark ile kazanarak devreye 32:28  galibiyet ile tamamladı.

3.Periyotta karşılıklı bulunan basketlerle başlayan müsabakanın son saniyesinde Gemlik ekibi bulduğu sayı ile periyotu 21:19 önde tamamladı.

Son çeyreğe 53:47 yenik giren İnegöl Çarşı etkili oyununa karşılık veren Gemlik ekibi periyotu 2 sayı fark ile kaybetmesine rağmen müsabakayı 4 sayı ile kazanmayı bildi.

Gemlik Basketbol genç takımı ligde oynadığı 2.ci maçını kazanarak puanını 3 yükseltti. Gemlik Basketbol’ da Berat Atay 35 sayı ile oynarken Erbatur Kara 15 sayı ile oynadı.

GEMLİK BASKETBOL:70
İNEGÖL ÇARŞI :66
1.Periyot :12/14 İnegöl Çarşı
2.Periyot :20/14 Gemlik Basketbol
3.Periyot :21/19 Gemlik Basketbol
4.Periyot :17/19 İnegöl Çarşı

Tecrübesiz  bir takımımız  var diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Genç takım antrenörü Okan KURT Çok çalışarak eksiklerimizi tamamlayacağız.. İlk maçta yaptığımız hatalarımızı en aza indirerek galibiyeti hak eden taraf olduk. Sporcularımı bugün verdikleri üstün gayretten dolayı kutlarım ifadelerini kullandı.

 

(Son Güncelleme: 27 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir