Gençlerin Hamidiye çıkarması

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi işbirliğince organize edilen “81 İl 81 Genç Gemlik’te” projesi kapsamında, ülkemizin 81 ilinden katılım sağlayan 81 gençler Hamidiye köyü mahallesine yapılan ziyaret ile bir araya geldi.

Köyün kadınlarının hazırladıkları, zeytin ve zeytinyağı tabaklarının yanı sıra cevizli lokum, ev makarnası, mısır ekmeği ve kara lahana gibi yöresel yemekler misafirlere ikram edildi. Köy meydanında devam eden etkinlikler, üniversiteli gençlerin okuduğu şarkılar, türküler ve şiirler ile renklendi.

Etkinliklere, Gemlik Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Fehmi Arslan, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık, Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türe ve Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu, STK temsilcileri ve köy halkı katıldı.

Zeytin ve zeytin yetiştiriciliği hakkında bilgilerinde verildiği ziyarette, üniversiteli gençler yöresel kıyafetler giyerek zeytin ağaçlarından zeytin topladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren 81 il’in genç temsilcileri, birlikte toplu fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir