Veteranlar Turnuvası Finali yapıldı

Veteranlar Turnuvası Finali yapıldı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi tarafından düzenlenen Veteranlar Turnuvası üçüncü sezonu da sona erdi.

Final programı Gemlik Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda yapılan turnuvanın final maçı öncesinde, Gemlik Açık Cezaevinde bulunan mahkûmlarla gösteri maçı yapıldı. programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediyesi yöneticileri, Gesyad Yönetimi ve diğer takımların mensupları katıldı. 17 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Romanlar Derneği ve Güray İnşaat mücadele etti. Romanlar Derneği müsabakayı 2-1 kazanarak şampiyon oldu.

Programda söz alan GESYAD Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Gemlik’te bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz etkinlikte, Gemlik’te spora gönül verenleri bir araya getirmekten memnuniyet duyduk. Her yıl daha fazla kitleye ulaşan turnuvamızın, gelecek yıl da ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bizim amacımız, ortak paydayı spor yaparak farklı kesimleri bir araya getirmek ve takım ruhu kazandırmaktı. Buna da devam edeceğiz’’ dedi.

(Son Güncelleme: 16 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir