CANSUYUN'DAN AŞURE İKRAMI

CANSUYUN’DAN AŞURE İKRAMI

Uluslar arası Sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Cansuyu Derneği Gemlik’te 500 kişilik  aşure hayrında bulundu.  Cansuyu Derneği Gemlik ilçe sorumlusu Ekrem Acar  öncülüğünde yapılan aşure hayrı, Gemlikliler tarafından yoğun ilgi gördü.  Şubat 2016 tarihinden bu yana, ilçemizde faaliyetlerini sürdüren dernek, birçok yoksul aileye yardım eli uzatmış olup, hayırlarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Hz. Nuh aleyhisselamdan günümüze ulaşan, binlerce yıldır süren aşure geleneği bu tür sivil toplum kuruluşları, belediyeler, sendikalar  ve gönüllüler sayesinde gelecek kuşaklara da aktarılmış oluyor. Ülkemizin her köşesinde yapılan, halkımız tarafından özümsenmiş olan aşureyi bu tür organizasyonlar sayesinde yemeyen kalmıyor.

Cansuyu Gemlik şubesinin organize ettiği aşure ikramına, Cansuyu Derneği Bursa İl Başkanı Veysel Bahtiyaroğlu ve Orhangazi Cansuyu sorumlusu Serkan Demir’de katıldı.

“Sizi Gerçek Muhtaçlara Ulaştırır” sloganıyla, 2005 yılında kurulan dernek, sloganında olduğu gibi gerçek muhtaçlara ulaşmaya ve sizleri ulaştırmaya devam ediyor. Derneğe yapmak istediğiniz katkılar veya talepler için ayrıntıları Adres: Eşref Dinçer mahallesi Eski Pazar cad. Ay sok. No:5/A Gemlik adresinden edinebileceğiniz gibi,  0535 662 0854 telefon ve www.cansuyu.org.tr bilgi alınabilinir.

 

(Son Güncelleme: 4 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir