Başsavcı’dan Gazetemize Ziyaret

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Gemlik  Gündem Gazetesine  iade’i ziyarette bulundu. Ülger’i Gemlik Gündem Gazetesi sahibi ve Genel yayın yönetmeni Hurşit Topal karşıladı.

Başsavcı Ali Ülger, “Gemlik’e kısa sürede alıştığını belirterek 15 Temmuz ihanet süreci öncesinde yerleşen kadrolar nedeniyle hukuka olan güvenin sekteye uğradığını, Gemlik’teki çalışmalarının ana unsurunun hukuka güveni artırmak olacağını söyledi. Ülger, Türkiye’nin zorlu günlerden geçtiğini ve birlik olmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, basının ve kamuoyunun da devletine sahip çıkan tavır sergilemesi gerektiğini söyledi. Gemlik’te basının devlet meseleleri konusunda duyarlı olmasına dikkat ettiğini belirten Ülger, Gemlik basınının bu tutumunu da doğru bulduğunu” ifade etti.

Gemlik Gündem Gazetesi sahibi ve Genel yayın yönetmeni Hurşit Topal’da; “bizlerde gazete olana her zaman devlet kurumlarının yanında bir yayın politikası izliyoruz. Güçlü olandan değil her zaman haklı olan taraftayız. Yayın politikamızı da bu şekilde birilerine göre değil, kendi doğrularımızında yer aldığı devletçi ve yapıcı bir çizgide sürdürüyoruz” dedi.

 

 

(Son Güncelleme: 4 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir