​Gemlik Denizcilik Topluluğu Yeni Döneme Hızlı Başladı

2010 yılında Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencilerinin Deniz ve Liman İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. E. Murat TACAR danışmanlığında kurmuş olduğu Gemlik Denizcilik Topluluğu Uludağ Üniversitesi bünyesinde içinde “Gemlik” ismini barındıran tek topluluk olarak faaliyet göstermekte olup; 2010 yılından itibaren Gemlik’te bir çok faaliyet gerçekleştirerek gerek Gemlik Basınında gerekse Ulusal basında adından sıklıkla bahsettirmiştir. Tamamen Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık-Sunğipek Yerleşkesinde bulunan öğrenciler organizasyonunda yapılan faaliyetler Gemlik Halkının da katılımına açık olarak düzenlenmektedir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla faaliyetlerine yeni gelen öğrenciler ile yapılan Tanışma Toplantısı ile başlanmıştır. Tanışma Toplantısın da MAVITEC B.V. Satiş ve Lojistik Sorumlusu Esma Deniz ZSOBRAK ve Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı mezunu MSC Gemi Acenteliği Gemi Kontrol Memuru Necati ÖZÜAYDIN “Dış Ticaret, Denizcilik Sektörü ve Kariyer” konusunda sunumlarını gerçekleştirerek öğrencilerden gelen soruları yanıtladır. Seminere Dış Ticaret Programı öğrencileri ve Program Başkanı Ebru Kapdan, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğrencileri ve Program Başkanı Öğr. Gör. E. Murat TACAR, Öğr. Gör. Yusuf Sarıkaya ve İbrahim SAPMAZ katıldı.

Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Enes CEYLAN bu yıl için geçmişten gelen birikimle bir çok faaliyet planladıklarını ve ilk haftadan bu planları harekete geçirerek öğrenci arkadaşlarımızın kariyer gelişimlerine katkı sunmak istediklerini belirtti. Her Salı ve Çarşamba günü öğrencilerin İngilizce Dil yeteneklerini desteklemek amacıyla dilbilgisi ve konuşma kulübü oluşturduklarını ve herkesin katılması gerektiğini belirtti.

 

(Son Güncelleme: 19 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir