SAADDET'TEN "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ 

SAADDET’TEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yönetim kurulu üyelerinden Hamza Aygün, Ömer Tuncal Kınık, Ümit Güngör ve Özkan Uğur ile birlikte ilçemize yeni atanan Başsavcı Ali Ülger’i makamında ziyaret etti.

Başsavcı Ali Ülgen beyin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ilk söz alan Yıldız şunları söyledi; “Ülkemiz maalesef ekonomik, sosyal ve siyasal olarak sıkıntılı bir dönem içerisindedir. Böyle bir ortamda sizin de görevinizin zor olduğunun farkındayız. Adalet, yüce Allah’ın büyük emirlerinden bir tanesidir. Şüphesiz ki, adaletle hükmeden toplumlar her zaman gelişmiş ve ileriye gitmiştir; çünkü adaleti temsil edenler öncelikle Allah’ın rızasını gözetmiş eş dost akraba ayrımı yapmadan hüküm vermişlerdir. Yeni adli yılda başta şahsınız olmak üzere tüm adalet personeline başarılar dileriz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Başsavcı Ali Ülgen ise “Bizler, yaptığımız görevin ne kadar hassas olduğunun farkındayız. Adaletin, sadece bu dünyaya ait olmadığının, Allah katında da hesabının verileceğinin bilincinde ve inancında olan görevine sadık kanunlara saygılı bireyleriz. Adalet sağlanırken sadece adalet personeline değil halkımıza da görev düşmektedir. Halkımız, devletine bağlı kanunlara saygılı olarak yaşamayı ve bu doğrultuda bireyler yetiştirmeyi görev edinmelidirler.” diyerek sözlerini noktaladı.

Saadet Partisi İlçe başkanı Yıldız’ın Başsavcı Ali Ülgen beye merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “DAVAM” adlı kitabını hediye etmesiyle ziyaret son buldu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir