Bayramda Şehitlerimiz unutulmadı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Kurban Bayramında şehitliği ziyaret ederek, Şehitlerin mezarına karanfil bıraktı. Şehitlik Ziyaretine , İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Reşat Şavlı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakcı, Belediye Meclis Üyesi Orhan Sefil,Belediye Birim Amirleri ve Şehit aileleri katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim ve İlçe Müftüsi Dr.Mehmet Reşat Şavlı’nın yaptığı duanın ardından Konuşma yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz: “Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimizin ailelerine de sabırlar diliyorum. Vatan için şahadet şerbeti içen şehitlerimiz, bugün millet tasavvurumuzu şekillendiren kahramanlardır. Şehit yakınlarımız, milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bağımsızlığı ve şanlı bayrağımız için hayatını feda eden kahramanların bizlere emanetleridir. Bizler bugün ülkemizde bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak, bu şehitlerimizin gösterdikleri fedakârlıklar sayesindedir. Kurban Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Gemlikli hemşerilerimizin bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

 

(Son Güncelleme: 5 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir