Saadet’ten 30 Ağustos Mesajı 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı  Ahmet Vakkas Yıldız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

Türkiye’nin çok önemli sorunlarla karşı karşıya bulunduğu bir günde millet ve vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunmasında ordunun müstesna bir yeri vardır.  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, kutlanıldığı bir günde her zamankinden daha fazla idrak edilmesinin doğru olacağını belirterek, ”Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun şanlı tarihi hep Ağustos aylarında kazanılmış eşsiz zaferlerle doludur. 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle Anadolu aziz milletimizin öz vatanı olduğu gibi, 30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Taarruz zaferleriyle de vatanımıza göz dikenler eşsiz bir mağlubiyete uğratılmış ve vatanımız yabancı işgalcilerden kurtarılmıştır”

30 Ağustos, Teslimiyetin Değil Direnişin Zaferidir. Türkiye’yi bölüp, parçalamak ve yutmak isteyenlere 30 Ağustos 1922 yılında büyük dersler verilmiştir. Milletimiz, canını dişine takarak haçlı ordularını mağlup edip, onlara tarihi bir ders verdi. İnancı, namusu ve vatanı uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz bize bu güzel toprakları emanet ettiler. 30 Ağustos Zaferi bizim birlik ve beraberliğimizin simgesidir.

Emperyalist güçler bugün yine ayni azgın emeller peşindeler. Çeşitli entrikalarla ülkemizi parçalamak, Milletimizi birbirine düşürmek sonuçta köle haline getirmek istiyorlar. Kısaca, 1920’lerde yapamadıklarını bugün siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Saadet Partisi olarak biz sıradan bir siyasi mücadele yapmıyoruz. Yapmış olduğumuz mücadele, ülkemizi siyasi ve ekonomik vesayet altına alıp sömürmek,  itibarını düşürmek ve böylece yumuşak lokma haline getirip yutmak isteyenlerin bu emellerini boşa çıkarmak içindir. İçinde bulunduğumuz şartlarda tek yürek, tek yumruk olmak zorundayız. Her ferdin kalbi milletimizin birlik beraberliği, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için atmalıdır. Bu tehlikeler karşısında inanıyoruz ki, hangi görüşten olursa olsun herkes bu düşünceyi taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve Gemlik’li hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz”.

(Son Güncelleme: 28 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir