GÖLBAŞI’NDAN YILMAZ’A ZİYARET

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gemlik’te yerel basını ziyaret eden Gölbaşı, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile de sohbet ederek, istişarelerde bulundu.

1857 yılında Matbuat Müdürlüğü olarak kurulan, 1920’de Matbuat ve İstihbarat Müdüriyeti olarak görev yapan kurumun isminin 1984’te Basın Yayın ve Enformasyon Müdürlüğü olarak değiştirildiğini anlatan Ali Fuad Gölbaşı, basının güçlenmesinde etkin bir rol alan kurumun Türkiye’nin en eski ve köklü yapılarından biri olduğunu söyledi. Dünyayı izleyip, Türkiye’nin tanıtımına katkılar koyduklarını ifade eden Gölbaşı, Bursa’nın tanıtımı konusunda da yerel yönetimler, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle ortaklaşa projeler üretileceğini söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, kamuoyunun bilgilendirilmesinde aktif görevler üstlenen yazılı, görsel, yeril ve ulusal basın ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını söyledi. Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğünün sosyal ve kültürel projelerine de destek olacakları sözünü veren Refik Yılmaz, bu güzel ziyaret adına Gölbaşı’na teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir