Bil Koleji Orhangazi Kampüsü kurumlarla protokol imzalıyor

Orhangazi’nin ilk ve tek özel okulu konumundaki Bil Koleji Orhangazi Kampüsü Orhangazi’deki Kurum ve Odalar ile Protokollerini yenilemeye devam ediyor.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılına başlarken Orhangazi’de bir çok kurumla protokol imzalarken ,bu yıl Gemlik’ten gelen yoğun ilgi karşısında bu bölgede de protokoller yapmaya devam etti. Eğitim alanında bölgeye öncülük eden Bil Koleji çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim haklarına sahip olduğu ,teknoloji atölyeleri ile zamanın önünde bir okul olarak bölge içerisindeki tüm öğrencilerin bu eğitimi almaları için çalışmalar yapıyor.

Bil Koleji Orhangazi Kampüsü kurumlarla protokol imzalıyor
Bil Koleji Orhangazi Kampüsü kurumlarla protokol imzalıyor

 

Bil Koleji Orhangazi Kampüsü eğitime değer katan kurumlar Orhangazi’de Cargill Gıda A.Ş. , Compenanta Dökümcülük A.Ş., AKA Otomotiv A.Ş.Esnaf ve Sanatkarlar Odası,Şoförler ve Otomobilciler Odası,Orhangazi Taşıyıcılar Koop.,ADD(Atatürkçü Düşünce Derneği) , ) ORSİAD(Orhangazi Sanayicileri ve İşadamları Derneği),ORGÖÇ (Orhangazi Rumeli Göçmenleri Derneği,Orhangazi Kafkas Derneği  İznik Gölü Keramet Sulama Birliği ,Hürspor ,Gemlik’te ise Borçelik ,Çimtaş,Gemlik Emniyet Müdürlüğü ,Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi,Gemlik Jandarma Komutanlığı,Aktaş Holding,Gemlik Acıbadem Tıp Merkezi,Elma Şekeri Anaokulu ile protokollerini yenileyerek görüşmelerini diğer kurumlarla da  sürdürmeye devam ediyor.

Bil Koleji Orhangazi Kampüsü değerlerin paylaşılması geleceğe atacağımız adımların ve daha güçlü bir toplum yapısı temelinde ilerlemenin öncüsü olacağı fikri ile bu anlamda kurum ve odalarla yaptığı  protokol ile çalışan ve üyelerine %15  Kurumsal indirim avantajı sağlayacağını açıkladı.

 

(Son Güncelleme: 2 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir