GTSO Meclisi toplandı

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası Temmuz ayı olağan meclis toplantısı oda salonunda yapıldı.

Meclis Başkanı Paşa Ağdemir başkanlığında yapılan toplantıda GTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Haziran dönemi gelir gider döneminin onaylandığı  toplantıda Gemlik’i ilgilendiren bir çok konuda gündeme geldi.

Oda meclis üyesi Ahmet Çakmak, Zeytinin başkenti Gemlik söylemini artık her platformda  dile getiriyor ve yüksek sesle kullanıyoruz. Ancak bu konuda daha görsel adımlar atılmalı, Gemlik giriş ve çıkışlarına Zeytinin Başkenti Gemlik’e hoşgeldiniz ibareli totemlerin konulması için çalışma yapılmasını söyledi.

Toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara’da yapılan ve 365 oda ve borsa genel sekreterinin katıldığı programı değerlendiren GTSO Başkanı Kemal Akıt’ta bir değerlendirmede bulundu. Akıt, “2013-2017 dönemimizin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Çok ekstra bir durum olmazsa Ekim-Kasım aylarında ülkemizdeki  tüm oda ve borsalar kongreye giderek yeni yönetim ve meclis üyelerini belirleyecek. Bizde de bu seçim Kasım ayı içerisinde yapılacak. Ben 1968 yılında Gemlik Ticaret ve Sanayi odasında meclis üyesi olarak görev aldım. 1978 yılında yönetim kurulu üyesi oldum, 1987 yılında da Yönetim kurulu başkanı seçildiğim odada  bu tarihe kadar geldik.   Bu tarihten itibaren bizler hep veren olduk. Şu anda oda olarak 71 çocuğumuza eğitim bursu veriyoruz. TOBB desteğinde her yıl okula başlayana, ramazan döneminde ihtiyaç sahiplerine desteğimiz devam ediyor. Hani bir benzetme var, Vatan Millet Sakarya. Biz oda meclisi ve yönetimi olarak bunu yaşıyoruz. Üretiyoruz, istihdama katkı koyuyoruz,  devlete vergimizi ödüyoruz, ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz” dedi.

Kemal Akıt, Kasım ayında yapılması muhtemel olan oda seçimleri içinde Eylül ayında durumun netlik kazanacağını söyledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir