GEMLİK TAŞINMIYOR, SATILIYOR !!!
GEMLİK TAŞINMIYOR, SATILIYOR !!!

GEMLİK TAŞINMIYOR, SATILIYOR !!!

GEMLİK TAŞINMIYOR, SATILIYOR !!!

MHP İlçe başkanı Emrah Keskinden yaptığı açıklama ile Belediye yönetiminin seçime günler kala aldığı satış kararını eleştirdi.
Keskinden ve berabeberindeki MHP heyeti süreci değerlendirdi.
MHP İlçe başkanı Emrah keskinden açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
“Bugün size Hisar Mahallesi 186 Ada 29 Parselde yer alan ve Gemlik Belediyesi’nin önceki dönemlerinde satın alınmak suretiyle belediye mülkleri arasına alınan yaklaşık 8,5 dönümlük çok kıymetli arazisinden sesleniyorum.

Hatırlarsanız; Ekim ayı başında yaptığımız basın açıklaması ile tarihin en başarısız belediye yönetiminin gider ayak Gemlik’e ihanet etmeye hazırlandığını siz hemşehrilerimiz ile paylaşmıştık.
Bugün geldiğimiz noktada ise Cumhuriyet Halk Partili belediye yönetiminin halkın menfaatlerinden uzak şekilde hareket ettiğini görmekteyiz. Şu an arkamda gördüğünüz ve şehrin menfaatleri doğrultusunda bir çok projede değerlendirilebilecek kıymetli taşınmaz belediye kararıyla 21 Mart 2024 tarihinde 78 milyon TL bedelle ihale usulü satışa çıkarılacaktır.
5 yıllık görev süresince Gemlik’e bir çivi çakmayan, en büyük projesi ağaç dalına binmiş keloğlan olan ve sonunda da başaramadıkları ile aday dahi gösterilmeyen mevcut başkanın, gider ayak geçmiş yıllardan kalan mirası da bitirme çabası içinde olduğunu üzülerek müşahade ediyoruz.
Belediye yönetimi, gündemin seçim haberlerine yoğunlaştığı son günlerde, gider ayak ne koparırsak kârdır diyerek, akıl almaz satışlar ile yangından mal kaçırmaktadır. Görevi sonlanmasına 10 gün kalan bir başkanın böyle değerli bir araziyi satarak ne yapmayı hedeflediği tarafımızca anlaşılamamaktadır.
Bu satışın önüne geçebilmek adına her bir vatandaşımızın taşın altına elini koymasına ihtiyacımız vardır. İnanıyoruz ki; mevcut yönetimin yapmadıkları ile hemşehrilerimize ihanetine en doğru karşılığı yine hemşehrilerimiz verecektir. Buradan söz konusu ihaleye girecek olan firmalara da açıkça çağrı da bulunuyoruz. Bu işin hukuki ve sosyal anlamda sonuna dek takipçisi olmaya kararlıyız. Hemşehrilerimizin menfaatine aykırı hareket edenler bu işin sonunda huzur bulamayacaktır.
Ayrıca buradan “Gemlik Taşınıyor” kayığına binmiş, her gün aynı açıklamaları ısıtıp ısıtıp medyaya süren, muhalefete muhalefet eden siyasi partiler ile mevcut belediye başkan adaylarına da sesleniyorum. Eğer ki ilgilenmek isterseniz; “Gemlik Taşınmıyor ancak Gemlik Satılıyor”dedi
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir