GEMLİK BASKETBOL BAŞKANI BERKAY BULUT: “ŞAMPİYONLUK MAÇINA BEKLİYORUZ”
GEMLİK BASKETBOL BAŞKANI BERKAY BULUT: “ŞAMPİYONLUK MAÇINA BEKLİYORUZ”

GEMLİK BASKETBOL BAŞKANI BERKAY BULUT: “ŞAMPİYONLUK MAÇINA BEKLİYORUZ”

GEMLİK BASKETBOL BAŞKANI BERKAY BULUT: “ŞAMPİYONLUK MAÇINA BEKLİYORUZ”

Gemlik Basketbol U18 takımı, namağlup tamamladığı Bursa U18 Erkekler Liginde final serisinin ikinci maçında yarın saat 20:00’de Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda Bursaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Gemlik Basketbol Başkanı Berkay Bulut, “Gemlik halkını şampiyonluk maçına bekliyoruz.” dedi.
Gemlik Basketbol U18, Bursa U18 Erkekler Ligindeki 16 maçın 16’sını da kazanarak ligi namağlup tamamladı ve play-off’larda çeyrek finalde Oksijen A takımını 115-53 ve 20-0 yenerek yarı finale kaldı. Yarı finalde Finalspor A’yı 101-77 ve 88-92’lık skorlar ile yenen Gemlik temsilcisi finale yükseldi.
Final serisinin ilk maçında Bursaspor ile karşılaşan Gemlik Basketbol U18 takımı, maçı 113-81 kazanarak seride 1:0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 14 Şubat çarşamba Nilüfer Tofaş Spor Salonunda oynanacak. Gemlik Basketbol müsabakayı kazandığı takdirde U18 Erkekler Bursa Şampiyonu olacak. Gemlik temsilcisi, finale kaldığı için Türkiye şampiyonasına favori olarak katılacak.
Şampiyonluk maçı öncesi açıklamalarda bulunan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, “Gemlik için doğru adımlar atıyoruz. 2016 yılında başladığımız mücadelemizde 8 yılın sonunda Yerel Ligde 10 takım ile ilçemizi temsil ediyoruz.
Takımlarımız, Bursa yerel liginde 2.lik 3.lük ve 4.cü olarak yıllar içinde ilçemize bir çok başarı getirdi. İlçemizi üst liglerde, TBF Bölgesel Liginde, TBF 1.liginde ve TBF 2.liginde temsil ederek ilçemizin tanıtımı konusunda katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra alt milli talkımlara bu süreçte 8 oyuncu verdik. Türk Basketboluna değerli oyuncuların yetişmesine vesile olduk.
Bu misyonumuzu yine taçlandırmak için bir adım daha attık. Bu adımda Gemlik halkını, 14 Şubat saat 20.00’de oynanacak şampiyonluk maçına bekliyoruz. Hocamız Caner Topaloğlu ve sporcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın da desteği ile şampiyonluğu Gemlik’e getireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Bir 8 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir