CHP Gemlik: “AKP’li arkadaşlar hangi ülkede yaşıyor?”
CHP Gemlik: “AKP’li arkadaşlar hangi ülkede yaşıyor?”

CHP Gemlik: “AKP’li arkadaşlar hangi ülkede yaşıyor?”

CHP Gemlik: “AKP’li arkadaşlar hangi ülkede yaşıyor?”

CHP’liler Gemlik’te alan çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde merkez mahallelerde çalışmalarını tamamlayan CHP’liler, esnaf ziyaretlerine Umurbey’de devam etti.
CHP Gemlik İlçe Yönetimi, İlçe Başkanı Servet Pehlivan, başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları ile çalışmalara devam ediyor. İlçe yönetimi, yaklaşık bir aydır devam eden ziyaretlerde yüzlerce işletme sahibi ile görüştü.
Esnafın işletmesini ayakta tutmakta zorlandığını söyleyen CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, Türkiye’nin gerçek gündeminin ekonomik kriz olduğunu dile getirdi. Başkan Pehlivan şöyle konuştu: “Haftalardır görüştüğümüz bütün işletmeler enflasyondan, kimi günler siftahsız dükkan kapamaktan, evini geçindirmekte, çocuğunu okutmakta zorlandığından bahsediyor. Ülkemiz, yapay gündemlerle oyalanıyor. Bugün bir ekmek 10, bir simit 12 buçuk liraya satılırken, Gemlikliler adaylık gündemiyle meşgul edilmeye çalışılıyor. AKP Türkiye’de bütün sorunları çözmüş gibi ilçemizde meşalelerle, davul zurnayla seçimlere hazırlanıyor. Arkadaşlar, siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Sizin açlık sınırından, yoksulluk sınırından, çocuk okutmanın maliyetinden haberiniz var mı? İnsanda biraz mahcubiyet olur. Aslında, kendi içlerinde de bunun farkında olan küçük de olsa bir grup var ki, yaşadıkları perde arkası oyunlara tepki göstererek görevlerinden istifa ettiler. AKP, Gemlik’te dağınık bir görüntü sergiliyor. Biz CHP olarak birlikteyiz, bir aradayız. Vatandaşın gündemini, gerçek sorunlarını biliyoruz. Önce Gemlik’te sonra Bursa’da sonra da tüm Türkiye’de yurttaşlarımızı huzurlu, güçlü ve zengin bir Türkiye’ye kavuşturacağız.”
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir