AK Parti’de Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi
AK Parti’de Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi

AK Parti’de Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi

AK Parti’de Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi Gemlik ilçe teşkilatında, belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna açıklandı. Kısa süre önce iş insanı Tevfik Yılmaz’ın ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından, Yılmaz’ın oluşturacağı yeni yönetim kadrosu ilçe kamuoyu tarafından merakla bekleniyordu. AK Parti Gemlik ilçe yeni yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı tarafından duyuruldu. Açıklanan yönetim listesinde; Gemlik kamuoyunun yakından tanıdığı, her biri iş ve sosyal hayatın tanınan yüzleri arasında yer alan isimlere yer verildi. Meclis üyesi, avukat, mimar ve mühendislerin yanı sıra esnaf, emekli, ev hanımı ile gençlerden oluşan ve geniş toplum kesimlerinden temsilcilerin yer aldığı isimler büyük ilgi gördü.
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada; yeni yönetimlerinin Gemlik’e ve partilerine hayırlı olmasını diledi. Gemlik’e hizmet edecek yeni kadronun oldukça deneyimli isimlerden oluştuğunu kaydeden Yılmaz şöyle devam etti; “Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk. Yönetimimizde yaş ortalamamız 38. Yönetim listemizde 3 avukat, 3 mali müşavir, 6 mimar mühendis ve teknik personel, çok sayıda özel sektör yöneticisi ve iş insanı yer alıyor. 30 kişilik yönetim kurulumuzda yüzde 30 kadın ve yüzde 30 genç üyeye yer verdik. Bu bağlamda çok değer verdiğimiz 9 kadın ve 11 genç yöneticimiz listemizde yer aldı. Tabandan gelen bir çalışma yöntemi belirleyerek, partimizde görevli mahalle başkanlarından, gençlik ve kadın kollarından, önceki yönetimlerden ve meclis üyesi değerli yol ve dava arkadaşlarımızdan yeni yönetimimizi oluşturduk. Bu yeni kadromuz canla başla Gemlik’e hizmetlerin gelmesi ve yerel seçimlerde belediye yönetimine yeniden AK Parti ayrıcalığını kazandırmak için gayret edecekler. Bu kadro Türkiye Yüzyılı için çalışacak, nitelikli bir güç olacaktır.”
AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, yeni yönetimleri ile birlikte 10 yeni ismin de ilk defa siyasete bu yönetim ile girdiğini hatırlatarak; “Bu şekilde güçlü olan teşkilat yönetimimizi taze kan ile daha da güçlendirmeyi hedefledik” şeklinde konuştu.
Yılmaz, yeni yönetimlerinin belirlenmesinin ardından önümüzdeki günlerde görev dağılımı yaparak bunu da kamuoyuna duyuracaklarını ve seçim startını vererek, çalışmalara başlayacaklarını vurguladı.

AK Parti’de Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi
AK Parti’de Yeni Yönetim Kadrosu Belirlendi
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir