AK Parti'li Tevfik Yılmaz'dan Satış Açıklaması
AK Parti'li Tevfik Yılmaz'dan Satış Açıklaması

AK Parti’li Tevfik Yılmaz’dan Satış Açıklaması

AK Parti’li Tevfik Yılmaz’dan Satış Açıklaması

AK Parti Gemlik ilçe başkanı Tevfik Yılmaz, Gemlik’te gündeme gelen belediyenin arsa satışları ile alakalı yazılı açıklamada bulundu.
Yılmaz açıklamasında; “Çok kıymetli Gemlik hemşerilerimiz, Son dönemde Gemlik Belediyemizin taşınmazlarının satışa konu olması, Gemlik kamuoyunu oldukça meşgul etmektedir. Bizler de AK Parti grubu olarak gündemi hassasiyetle takip etmekteyiz. Son Meclisi de takip ettiğimizde, Satışlar hususunda belediye başkanının diğer belediyelerden örnekler vermesi ve taşınmazların satışının normal olduğunu anlatmaya çalışmasından aslında bizleri yanlış anladığını görüyoruz” Dedi
Yılmaz, “Bizler AK Parti gurubu olarak aslında her satışa karşı değiliz. Asında Mesele satışa karşı olma meselesi değil… Asıl meselenin satıştan gelen gelirlerin nasıl kullanılacağı hususudur. Belediyeler de bir işletme gibi taşınmazlarını satabilir, yerlerine taşınmaz alabilir ve elde ettikleri kaynakları toplum yararına kullanabilirler. Bizim burada hassas davranmamızın sebebi yerel seçimlere son Altı ay kala belediyemize ait mülklerin satışının hızlanması meselesidir. Gemlik Belediyesi son Dört yıl içerisinde satışlardan elde ettiği gelirlerden Gemlik halkına ne gibi hizmetler sunmuş ve gibi projeler kazandırmış? Seçime Son altı ay kala elde edeceği gelirlerle nasıl bir hizmetler sunacaktır?” diye sordu.
Tevfik Yılmaz,”Diğer bir konu ilçemizin merkezinde bulunan Gemlik Belediyesine ait AVM binasının satılması istenmesidir. Belediye Başkanının kendi ifadesiyle mundar ettiği bu binayı son süreçte satmak istemesi de, birçok amaçla kullanılabilecek binayı efektif olarak yönetemediklerini göz önüne sermektedir. Belediye olarak birçok yolu denediklerini ama hiçbirinde başarılı olamadıklarını ifade etmeleri de başka bir meseledir. Gemlik merkezinde bulunan depreme güvenli bu ender binanın aslında birçok formatta kullanabileceği bilinmektedir. Bu hem modern bir AVM, hem de insanların boş zamanlarını sosyal açıdan rahatça kullanacakları bir yapıdır. Bilindiği üzere Gemlik merkezinde ilçemizde ofis sorununun yaşandığı net bir şekilde gözlenmektedir. Bu bina sadece bir ofis kompleksine çevrilse dahi ilçe merkezinde bulunan iş yerleri ve ofisler için de bir nevi kamu hizmeti olacaktır” ifadelerini kullandı.
AK Parti ilçe başkanı Tevfik Yılmaz, “Seçim sattına girmeye başladığımız bu zaman içerisinde Belediye başkanı ve tüm belediye meclis üyelerinden azami ölçüde hassasiyet göstermeleri çağrımızdır” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir