GTSO Heyeti Wolrd Food Fuarı'na Çıkarma Yaptı
GTSO Heyeti Wolrd Food Fuarı'na Çıkarma Yaptı

GTSO Heyeti Wolrd Food Fuarı’na Çıkarma Yaptı

GTSO Heyeti Wolrd Food Fuarı’na Çıkarma Yaptı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen bir heyet ; World Food İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve İşleme Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.
GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu başkanlığındaki heyet, fuarda zeytin sektörü başta olmak üzere gıda alanında faliyet gösteren Zeytinin Başkenti Gemlik’in yüzakı firmaları stantlarında ziyaret etti. Firma temsilcileri ile görüşen başkan Hamaoğlu ve heyette yer alan oda temsilcileri, firmalar ve ürünleri hakkında bilgiler alırlarken, fuar hakkında da katılımcı firmaların izlenimlerini öğrendiler.
Gemlik Ticaret Borsası’nın fuarda açtığı stantta başkan Özden Çakır ve yönetimini de ziyaret eden GTSO heyeti, oda ve borsa üyesi firmaların stantlarını ziyarete de birlikte devam ettiler. Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan World Food İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl binden fazla markanın katılımıyla 31. kez düzenlendi.
Fuar gezisine oda başkanı Hamaloğlu’nun yanı sıra GTSO komite üyeleri ve yöneticilerde geniş katılım gösterdiler.
GTSO Başkanı Hamaloğlu ; Gemlik Zeytinini Temsil eden Zeytinci Firmalarımızın Uluslararası arenada söz sahibi olabilmesi için , Bu fuarlarda yer almasının ve tanıtılmasının önemine değindi. Tadıyla ,kokusuyla ,aromasıyla ve Coğrafi işaretiyle Öne Çıkan Gemlik Zeytininin Markalaşması , pazarlanması ve Dünyada tanıtılmasıyla ilgili olarak Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası adına her zaman destekçisi olacağını da ayrıca belirtti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir