FEROZLULAR ‘’MUHAMMET TEKİN’’ DEDİ
FEROZLULAR ‘’MUHAMMET TEKİN’’ DEDİ

FEROZLULAR ‘’MUHAMMET TEKİN’’ DEDİ

FEROZLULAR ‘’MUHAMMET TEKİN’’ DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Muhammet Tekin, Giresun Güzyurdu Köyü Derneği iftarına katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında, Güzyurdu Derneği yönetimiyle de bir araya geldiler.
MHP’NİN SEÇİLECEK YERDE, GEMLİK’E YER VERMESİ ÖNEMLİ
Güzyurdu derneği yönetimi ve üyeleri, MHP’nin seçilecek bir yerde, Gemlikli bir adaya yer vermesinin ilçeyi ne kadar önemsediğinin göstergesi olduğunu belirterek, Muhammet Tekin gibi, hemen her kesim tarafından tanınan ve sevilen bir ismin de temsil noktasında olmanın, Gemlik’te yaşayan pek çok vatandaş gibi, kendilerini de memnun ettiğini dile getirdiler.
DESTEĞE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada, ‘’var olan teveccühe ve desteğe layık olmak için çalışacağız. Varlığınız, bizlere güç veriyor. Gemlik Giresun Güzyurdu köyü hemşerilerimizle iftardan sonra bir araya geldik. İlçe başkanımız Mehmet Emin Özcanbaz, yöneticiler ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiğiniz organizasyonda güzel bir sohbet oldu. Destekleri için kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ederim’’ dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir