Ak Parti ilçe başkanı Osman Alemdar’dan açıklama…
Ak Parti ilçe başkanı Osman Alemdar’dan açıklama…

Ak Parti ilçe başkanı Osman Alemdar’dan açıklama…

Ak Parti ilçe başkanı Osman Alemdar’dan açıklama…

“AK PARTİ OLARAK BAŞARIMIZI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDEN; GÜCÜMÜZÜ İSE MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ.”
Bursa İl Başkanlığımızın teklifleri, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in imzaları ile AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı görevine atandım.
Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm yönetim ve teşkilat mensuplarımıza, gönül dostlarımıza ve Gemlikli hemşehrilerimize canıgönülden teşekkür ederim.
Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri için Mehmet Şamil Yiğit Başkan’ımıza teşekkür eder; hizmet için çıkmış olduğu milletvekilliği adaylığı yolunda başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun.
AK Parti’de siyaset bir bayrak yarışıdır. Devraldığımız bu bayrağı vatanımıza, milletimize, Bursa’mıza ve Gemlik’imize lâyık olarak taşıyacağız.
“Türkiye Tek Yürek” diyerek başta afetzede vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bizler 11 ilimizde yaşanan afetten etkilenerek Gemlik’e gelen vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyor, yaralarını sarmaya çalışıyoruz.
Teşkilatımızın her kademesinde bulunan; İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Yönetimlerimizle sahada olduk ve olmaya devam edeceğiz.
AK PARTİ OLARAK BAŞARIMIZI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDEN, GÜCÜMÜZÜ DE MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ.
Cumhur İttifakı olarak Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek; ülkemizi daha ileriye taşımak için mücadele veriyoruz.
14 MAYIS’TA DA CUMHUR İTTİFAKI OLARAK; CUMHURBAŞKANIMIZ SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I TEKRAR CUMHURBAŞKANI YAPMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ. KADIN, ERKEK, YAŞLI, GENÇ HEP BERABER BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ, HEP BERABER TÜRKİYE OLACAĞIZ.
Bir 1 kişi ve takım elbise görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir