Karacan’ın cansız bedenine ulaşıldı
Karacan’ın cansız bedenine ulaşıldı

Karacan’ın cansız bedenine ulaşıldı

Karacan’ın cansız bedenine ulaşıldı

Gemlik’te içinde bulundukları teknenin alabora olması sonrası denize düşen ve kayıp olarak aranan Hasan Karacan’ın cansız bedenine deniz polisi ulaştı.
Aramalara tekrar başlandı
Gemlik’te bulundukları teknenin alabora olması sonucu iki arkadaşı ile birlikte denize düşen Hasan Karaca’n için aramalar deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerince tekrar başlatıldı.
Denize düşen Süleyman Aslan ve Mehmet Kaya’nın çıkartılarak hastanede tedavi altına alındığı olayda kayıp balıkçı için gece geç saatlerde ara verilmesinin ardından arama çalışmaları tekrar başladı.
Çalışmalar sonrası Karacan’ın cansız bedeni teknenin alabora olduğu yere yakın bir alanda deniz polisi dalgıçları bularak karaya çıkarttı.
Olay bölgesinde ailelerinde acılı bekleyişi feryada dönüşürken, denizden çıkartılan Karaca’ın cansız bedeni deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri tarafından ambulansla konularak hastane morguna kaldırıldı.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

(Son Güncelleme: 10 Mart 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir